Carfix (Mod – Unlimited Money) 1.4.13

Carfix (Mod – Unlimited Money) 1.4.13

App Information of Carfix (Mod – Unlimited Money) 1.4.13

App Name Carfix - Drumul mai scurt
Package Name com.ejump.carfix
Version 1.4.13
Rating 0
Size
Requirement 5.0
Updated 2022-10-21T07:02:10.000Z
Installs 50,000+

Description of Carfix (Mod – Unlimited Money) 1.4.13

Carfix elimină drumurile inutile. Poți constata o daună auto și poți gestiona mai ușor plățile, datele scadente și documentele mașinii tale, direct din aplicație.
Ești avertizat din timp când îți expiră polița CASCO, RCA-ul, ITP-ul sau rovinieta și când este momentul să te programezi la următoarea revizie.

Notifici dauna direct din aplicație, iar datele tale se vor completa automat în formularul de constatare. Astfel, câștigi timp pentru drumurile care contează.
Carfix te ghidează prin tot procesul de constatare a daunelor, de la poze și documente până la solicitarea ofertei de despăgubire sau programarea la service-urile partenere.
Încarci documentele, completezi datele celeilalte părți implicate în accident, iar datele tale se vor completa automat în formularul de constatare.
Aplicația te va ghida automat în completarea detaliilor evenimentului: locul și ora la care a avut loc accidentul, precum și cauza acestuia.
Ești îndrumat, cu ajutorul șabloanelor, să faci poze cât mai exacte mașinilor avariate. Pozele de detaliu te vor ajuta să indici locul și tipul daunei pe care a suferit-o mașina ta.
În final, verifici informațiile și trimiți solicitarea. De aici ne ocupăm noi.

Mod Name: Carfix – Drumul mai scurt Mod money for android

Id: com.ejump.carfix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *